MASTER CLASS ALS ASSAJOS DEL COR

Avui dia 3 de Desembre hem rebut als assajos del Cor de la Fundació San Juan y San Pablo la visita de Alexandra Soler Aguilar.

Alexandra, ens ha estat explicant el funcionament del cos en quant a la feina de respiració diafragmàtica i ens a fet uns exercicis de respiració i afinació, per a acabar la classe amb el treball de dues de les dos nadaletes que estem preparant per als propers concerts de Nadal.

Alexandra, actualment esta cursant el grau superior de cant al conservatori d’Alacant Oscar Esplà, compagina els seus aprenentatges amb la docencia en l’escola de música de la «Musica Nova d’Alcoi» i component de la Coral Polifónica Alcoya.

Hem gaudit d’una horeta maravillosa en companya d’ella i de paso hem millorat la nostra projecció vocal.

MOLTES GRACIES SANDRA, ESPEREM QUE TORNES PROMPTE!

mes fotoshttp://www.sanjuanysanpablo.com/fotos/5818018161749834481