CONCERT DE NADAL. UNIÓ MUSICAL D’IBI – COR ESCOLA DE MÚSICA I COL·LEGI «SanJuan y San Pablo»

El passat divendres 20 de desembre, va tindre lloc al teatre»Rio» el concert de Nadal, a càrrec de la UNIÓ MUSICAL D’IBI , amb la col·laboració  del cor de l’ESCOLA DE MÚSICA d’Ibi i el del nostre  col·legi.

Els que hi vam assistir , vam  gaudir moltíssim ja que la primera part va estar dedicada a Walt Disney, escoltant  les bandes sonores de pel·licules com «La sirenita»,»La bella y la bestia»,»Mery Poppins» i  «El rey león», acompanyades d’escenes que ens van envoltar d’aquest món màgic.

Després  d’un  ràpid  descans van ocupar l’escenari els xicotets artistas del cor. Tots ells ens van delectar amb nadales molt entranyables que ens van fer sentir el Nadal al cor.

Sols ens resta donar les  gràcies a tots els músics i al seu director, el nostre company, Andrés Colomina. També a Marian Recuerda(professora del cor de l’Escola de Música) i a la nostra companyera , Esperanza Calabuig(professora del cor del  col·legi),per la seua dedicació i entusiasme.  Ah !!! i no podem oblidar donar les gràcies a tots els xiquets del cor que van cantar com  els àngels.

ENHORABONA I BON NADAL A TOTS !!

DSCN5402