AQUAREL·LES, 3r ESO.

AQUAREL·LES, 3r ESO.

La tècnica de l’aquarel·la consisteix en la preparació del dibuix a llapis, i després hen d’anar omplint els espais amb successives pinzellades molt aigualides,superposant-les unes a les altres a manera de veladures. D’aquesta manera s’aconsegueixen tons molt subtils i transparents. El blanc del paper és el que dóna als tons claredat,ja que amb l’aquarel·la no s’utilitza el blanc,perquè enfosquiria els altres colors.

Aquestes vacances els alumnes de 3r d’ESO han treballat aquesta tècnica i com podreu veure han aconseguit  resultats molt interessants , amés a més molts d’ells han gaudit i han aprofundit amb aquesta técnica artística.

Ells i jo desitjem que us agraden,

ADÉU !!!

[slideshow]

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *