TALLER DE DISSENY(IL·LUSTRACIÓ D’UN CONTE)

TALLER DE DISSENY(IL·LUSTRACIÓ D’UN CONTE)

 

DSCN4139 (Medium)Els alumnes de 2n d’ESO,dintre del camp del disseny gràfic han treballat la il·lustració. Han escollit un conte, molts d’ells inventat i han dibuixat utilitzant diversos materials i tècniques. La majoria dels contes i les seves il·lustracions estan dedicats al públic infantil, així que el més segur serà anar a les classes d’infantil per a contar els contes i gaudir tots junts.

DSCN4189 (Medium)page (Medium)

 

page sheila (Medium) page Rebeca (Medium) page marta cortés (Medium) page maria mira (Medium) page gala (Medium) page carolina (Medium) page Arantxa (Medium) page (Medium)

DSCN4138 (Medium) DSCN4136 (Medium) DSCN4134 (Medium) DSCN4132 (Medium) DSCN4130 (Medium) DSCN4129 (Medium) DSCN4127 (Medium) DSCN4126 (Medium) DSCN4125 (Medium)

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>