AQUAREL·LES. 3r ESO.

AQUAREL·LES. 3r ESO.
AQUAREL·LES.     3r ESO.

   La tècnica de l’aquarel·la consisteix en la preparació del dibuix a llapis, i després hem d’anar omplint els espais amb successives pinzellades molt aigualides,superposant-les unes a les altres a manera de veladures. D’aquesta manera s’aconsegueixen tons molt subtils i transparents. El blanc del paper és el que dóna als tons claredat,ja que amb l’aquarel·la no s’utilitza el blanc,perquè enfosquiria els altres colors.

   Els alumnes de 3r d’ESO han treballat aquesta tècnica i com podreu veure han aconseguit  resultats molt interessant ,  a més a més molts d’ells han gaudit i han aprofundit amb aquesta técnica artística.

   Ells i jo desitjem que us agraden !!

                                                                                                                ADÉU !!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *