Retrats i autorretrats,4t d’ESO.

Retrats i autorretrats,4t d’ESO.
Retrats i autorretrats,4t d’ESO.

DIBUIXANT EL ROSTRE HUMÀ. 4t ESO. __Plàstica i visual___ Hola ,aquest any els dibuixos són molt especials,ens hem vist obligats a incorporar als nostres trebllas artístics un complement nou «la mascareta»,malgrat aquesta situació que estem vivint ara mateix, una vegada més,els meus alumnes de 4t d’ESO durant dues setmanes han treballat el rostre humà ,en un principi els feia prou respecte ja que ho veien molt complicat però poc a poc envoltats de rialles entre uns i altres començaven a sorgir dels papers de dibuix traços semblants a les seues cares , ja que en un primer moment van dibuixar al company, dies després es van fer un autoretrat mirant-se amb un mirall,tots no han aconseguit captar el semblant, malgrat això l’experiència ha resultat enriquidora i positiva per a tots.

  Ah !!! oblidava dir que els dibuixos que tenen els ulls prou entornats te una explicació,els alumnes es van dibuixar un front l’altre al mateix temps,per això tenen el cap inclinat mirant al seu propi treball, pareix fàcil …però no ho és.     Bé, a continuació us mostraré els dibuixos dels meus artistes!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *