AQUAREL·LES CROMÀTIQUES,2n d’ESO

AQUAREL·LES CROMÀTIQUES,2n d’ESO

Una gamma cromàtica és una escala  o  gradació de colors segons un determinat criteri com el valor, la saturació o la posició dels tons en el cercle cromàtic, amb aquest criteri  hi han dues gammes cromàtiques:la gamma freda i la gamma càlida.

Després d’aquest treball estudiant les gradacions dels colors, gammes  etc  els nostres  alumnes de 2n d’ESO han realitzat aquarel·les de diverses temàtiques i la veritat és que la majoria  han aconseguit uns resultats dignes d’uns incipients “artistes” i no sols això,  ja que segons ells i jo ho puc corroborar ho han passat molt bé en totes les sesions pràctiques d’aquesta tècnica, així que tots hem gaudit i hem tret profit.

Fins  prompte !!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *