IL·LUSTRACIÓ 4t ESO

IL·LUSTRACIÓ 4t ESO
IL·LUSTRACIÓ 4t  ESO

Els alumnes de 4t d’ESO, de Plàstica  i Visual, dintre de l’ apartat del disseny gràfic han estat treballant  i il·lustrant  diferents contes, poemes, lletres de cançons .

Altres han posat imatges als seus sentiments, a tot allò que els fa sentir-se bé i plens de vida!

Per a fer aquestes il·lustracions han utilitzat diverses tècniques  i materials, aquarel·les, ceres, tintes, pastels…

Desitgem que us agraden!

CREACIÓN AUDIOVISUAL,1º ESO. ANIMACIÓN STOP MOTION

CREACIÓN AUDIOVISUAL,1º ESO. ANIMACIÓN STOP MOTION
CREACIÓN AUDIOVISUAL,1º ESO. ANIMACIÓN STOP MOTION

La animación stop motion se puede considerar una forma moderna de folioscopio, ya que este estilo de animación “simula” el movimiento de un objeto que, en realidad, permanece estático. Para rodar una película stop motionse toman varias fotos seguidas de un objeto. Entre una foto y la siguiente, la posición o la forma del objeto se modifica ligeramente de forma manual. .

Así se obtiene una serie de imágenes que, cuando se reproducen una tras otra, generan la ilusión de movimiento. Por eso, la verdadera magia de la animación stop motionestá en lo que ocurre entre que se fotografía una imagen y la siguiente. La precisión, la paciencia y la atención a los detalles son las principales cualidades que se necesitan para rodar una animación stop motion

A continuación os presento las animaciones que mis alumnos de la optativa de laboratorio de creación audiovisual han realizado con gran ingenio y creatividad.

¡Deseo que os gusten tanto como a mi!

Dissenyant embalatges,4t d’ESO

Dissenyant embalatges,4t d’ESO
Dissenyant embalatges,4t d’ESO

L’empaquetatge d’un producte inclou, etiquetes, envasos,bosses i embalatges.Són els suports habituals d’una imatge de marca i participen de la identitat corporativa d’una empresa,per la qual cosa aquestes empreses donen una gran importància a la forma de presentar els productes davant el consumidor.

L’empaquetatge dels productes que consumim respón a un procés de disseny.Cristall,cartó,paper impermeabilitzat, plàstic o alumini solen ser els materials més utilitzats.

    Els alumnes de 4t d’ESO, han dissenyat  diversos envases per a diferents objectes con perfums, ulleres,dolços, joies,bosses etc.

                                                  Desitgem vos agraden!!

TECNOLOGIA I DIGITALITZACIO,1r ESO.

TECNOLOGIA I DIGITALITZACIO,1r ESO.
TECNOLOGIA I DIGITALITZACIO,1r ESO.

Hola a tots , els alumnes de 1r d’ESO,després de veure nocions bàsiques d’electricitat, han finalitzat el segon trimestre realitzant el disseny i posterior construcció de punts de llum, amb la sorpresa de trobar-me amb llàmpares modernes,originals i divertides, amb un funcionament perfecte de totes.

A continuació us les mostrem !

LA GRISALLA, 3r d’ESO

LA GRISALLA, 3r d’ESO
LA GRISALLA, 3r d’ESO

La grisalla és una tècnica pictòrica basada en una pintura monocroma que produeix la sensació de ser un relleu escultòric . Va ser posada de moda per diversos pintors al segle XIV, els qui la van emprar en esbossos i dibuixos preparatoris per aconseguir un efecte de relleu mitjançant un clarobscur molt matisat, fent diverses gradacions d’un sol color, generalment gris.

Els alumnes de 3r d’ESO, han treballat “La grisalla”amb cretes de colors negre i blanc, la temàtica de cada dibuix és personal ja que han partit d’imatges fotogràfiques fetes per ells amb il·luminació d’interior.

Desitgem que us agraden!

DISSENY TIPOGRÀFIC

DISSENY TIPOGRÀFIC
DISSENY TIPOGRÀFIC

CREACIÓ AUDIOVISUAL,1r d’ESO

   La composició o distribució harmònica de tots els elements  que componen una pàgina d’una publicació impresa s’anomena maquetació. El maquetador estructura les pàgines i les divideix en diferents espais mitjançant línies o caixes que serveixen per a insertar textos o imatges. La tipografia juga un  paper molt important en aquest camp en funció de la seua forma,estil i mida dels caracters.
Per això en el nostre taller  els alumnes de 1r d’ESO, han realitzat diversos abecedaris tant manuals com digitals,depenent del camp del disseny gràfic al que va dirigit, com per exemple publicacions infantils i juvenils .

Tots nosaltres vos mostrem aquestos dissenys.

LA LÍNIA,DIBUIXANT AMB BOLÍGRAF,3r d’ESO

LA LÍNIA,DIBUIXANT AMB BOLÍGRAF,3r d’ESO
LA LÍNIA,DIBUIXANT AMB BOLÍGRAF,3r d’ESO

La línia és la marca que deixa un punt quan es desplaça,o be una successió infinita de punts. Pot ser fina i delicada,gruixuda,modulada,contínua,discontínua,recta o corba o bé pot estar composta per línies de diferents tipus. Quan es fan servir conjuntament diversos tipus de línia,les línies creen diferents efectes, així els alumnes de 3r d’ESO, han fet servir el bolígraf per crear composicions amb molta creativitat i originalitat. A continuació us mostrem els treballs que amb tanta cura han realitzat , desitgem que us agraden tant com a nosaltres.

DIBUIXANT ALS CONPANYS,4t d’ESO

DIBUIXANT ALS CONPANYS,4t d’ESO
DIBUIXANT ALS CONPANYS,4t d’ESO

Hola ,aquesta vegada els alumnes de 4t d’ESO durant dues setmanes han treballat el rostre humà ,en un principi els feia prou respecte ja que ho veien molt complicat però poc a poc envoltats de rialles entre uns i altres començaven a sorgir dels papers de dibuix traços semblants a les seues cares , ja que en un primer moment van dibuixar al company,en els pròxims dies  faran un autoretrat  mirant-se a un mirall,esperem  ixquen molt bé !!!

 

Ah !!! oblidava dir que els dibuixos que tenen els ulls prou entornats te una explicació,els alumnes es van dibuixar un front l’altre al mateix temps,per això tenen el cap inclinat mirant al seu propi treball, pareix fàcil …però no ho és.

DIBUIXANT EL PAISATGE URBÀ,4t d’ESO

DIBUIXANT EL PAISATGE URBÀ,4t d’ESO
DIBUIXANT EL PAISATGE URBÀ,4t d’ESO

La construcció d’una ciutat s’aconsegueix,al llarg del temps amb espais guanyats a la naturalesa.Per a conseguir un nucli urbà consolidat ha sigut necessària l’energia de moltes generacions destinada a activitats relacionades amb la planificació i el manteniment:el traçat de carrers, la construcció de canalitzacions i les ampliacions successives etc. Totes aquestes activitats s’engloben dins del terme URBANISME. En aquesta ocasió els alumnes de 4t han eixit als carrers que conformen el casc històric del nostre poble.Han analitzat conceptes com l’enquadrament, el punt de vista i l’esquema compositiu. Els dibuixos que us mostrem són del natural ,amb una durada de quatre sesions , l’experiència segons ells ha sigut positiva i enriquidora per a tots.

ANÀLISI DE LA FORMA,TÈCNICA PASTEL,4t d’ESO

ANÀLISI DE LA FORMA,TÈCNICA PASTEL,4t d’ESO
ANÀLISI DE LA FORMA,TÈCNICA PASTEL,4t d’ESO

Els nostres  alumnes més veterans de 4t d’ESO han començat el curs treballant el dibuix de la figura humana,el  paisatge,el dibuix del natural… han aplicat la tècnica del clarobscur amb barres de creta de colors,pastels … ens presenten dibuixos molt variats com  retrats  i personatges que ells han escollit.  

De seguida us mostraré aquestos treballs per a que pugau veure com han quedat finalment.