Expressió artística ,4t ESO.

Expressió artística ,4t ESO.
Expressió artística ,4t ESO.

Hola ,aquesta vegada les alumnes de 4t d’ESO durant dues setmanes han treballat el rostre humà ,en un principi els feia prou respecte ja que ho veien molt complicat però poc a poc envoltats de rialles entre unes i altres començaven a sorgir dels papers de dibuix traços semblants a les seues cares , ja que en un primer moment van dibuixar al company, dies després es van fer un autoretrat mirant-se amb un mirall,tots no han aconseguit captar el semblant, malgrat això l’experiència ha resultat enriquidora i positiva per a tots.

Ah !!! oblidava dir que els dibuixos que tenen els ulls prou entornats te una explicació,els alumnes es van dibuixar un front l’altre al mateix temps,per això tenen el cap inclinat mirant al seu propi treball, pareix fàcil …però no ho és.

Finalment hem treballat el rostre d’una nanera artística desenvolupant la creativitat i l’estil innat de cadascuna de les alumnes.

Bé, a continuació us mostraré els dibuixos de les meues artistes!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *