INTERPRETANT OBRES PICTÒRIQUES EN 3D,2n d’ESO

INTERPRETANT OBRES PICTÒRIQUES EN 3D,2n d’ESO
INTERPRETANT OBRES PICTÒRIQUES EN   3D,2n d’ESO

Les obres d’art tenen un valor expressiu que està íntimament lligat a la intenció de comunicació de l’autor i als coneixements de receptor.
La interpretació que es fa de les obres d’art pot ser Objectiva (quan ofereix un sol vol dir i no està oberta a segones interpretacions) o Subjectiva (Quan ofereix diversos significats, oferint més informació que el que apareix a primera vista).

En aquesta ocasió els meus alumnes han escollit les obres més representatives de les vanguàrdies artístiques i els han interpretat en volum. El resultats han sigut molt enriquidors , creatius i originals.


Desitge que us agraden!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *