ANÀLISI I REPRESENTACIÓ DE LES FORMES NATURALS. 4t ESO.

ANÀLISI I REPRESENTACIÓ DE LES FORMES NATURALS. 4t ESO.

En la representació d’una forma es pot utilitzar un llenguatge plàstic objectiu:punt de vista científic o analític; o un llenguatge plàstic subjectiu:interpretació personal.

El món vegetal i animal és motiu habitual d’interpretacions artístiques tant en l’aspecte decoratiu com en el vessant simbòlic o expressiu. Per aquest  motiu hem analitzat estructures naturals molt diverses  utilitzant com a mitjà déxpressió la tècnica de l’aquarel·la,seguidament us mostrem treballas fets pels alumnes de PLÀSTICA I VISUAL DE 4t d’ESO.

FINS  PROMPTE, ADÉU !!!
[slideshow]

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>