POLICROMIA I MONOCROMIA 3r ESO.

POLICROMIA I MONOCROMIA 3r ESO.

DSCN2367 (Medium)DSCN2363 (Medium)Les  imatges policromàtiques  es componen de dos colors o més ,amb diferents valors i graus de saturació. Les imatges monocromàtiques es componen d’un sol color i diferents valors per la mescla del blanc i negre.

En aquestos treballs que vos mostrem,es pot observar la diferència tonal que hi ha entre les dues imatges.La de color destaca per la varietat de matisos i valors. La de blanc i negre es resol en una escala de grisos .

Seguim treballant amb entusiasme i dedicació i aconseguirem els objectius . ADÉU !!!

 

page PATOS (Medium) DSCN2364 (Medium)

DSCN2361 (Medium) DSCN2360 (Medium)

page (Medium)

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>