AUTORRETRAT_______ 4t ESO.

AUTORRETRAT_______ 4t ESO.

DSCN4832 (Medium)    DIBUIXANT EL ROSTRE HUMÀ. 4t ESO. __Plàstica i visual___

Hola ,aquesta vegada els alumnes de 4t d’ESO durant dues setmanes han treballat el rostre humà ,en un principi els feia prou respecte ja que ho veien molt complicat però poc a poc envoltats de rialles entre uns i altres començaven a sorgir dels papers de dibuix traços semblants a les seues cares , ja que en un primer moment van dibuixar al company, dies després es van fer un autoretrat mirant-se amb un mirall,tots no han aconseguit captar el semblant, malgrat això l’experiència ha resultat enriquidora i positiva per a tots.
  També per tal d’aconseguir una millor destresa ,els alumnes han dibuixat per separat la part més representativa i expresiva del rostre humà: EL ULLS.
               Els mostrem  a continuació, desitgem us agrade!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *