L’ ARBRE DE NADAL.

L’ ARBRE DE NADAL.

   Hola a tots i a totes, ahir els alumnes de  1r  d’ESO  B,  van realitzar una activitat per a felicitar-nos a tots els  “NADALS”. Es van pintar les seues mans per a estampar-les al paper , poc  a poc van formar un divertit  i emotiu arbre nadalenc.  Tots junts vam passar un ratet molt,  pero que molt   entranyable.
                                                         GRÀCIES  A TOTS !!!

DSCN5172 (Medium)

DSCN5160 (Medium)

DSCN5163 (Medium)

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>