Aquarel·les en blanc i negre. 1r d’ESO.

Aquarel·les en blanc i negre. 1r d’ESO.
Aquarel·les en blanc i negre.      1r  d’ESO.

 Hola, amb les piles carregades, després del descans del Nadal, els alumnes de 1r d’ESO aquestos dies  han estat treballant  les escales acromàtiques , concretament han realitzat diverses  aquarel·les, sols en blanc , negre i l’ esala de grisos, els resultats han estat molt interessants  i per això us mostre el  treball d’aquestos incipients artistes.

                                Fins prompte !!

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>