EXPOSICIÓ INTERCOL·LEGIAL DE PLÀSTICA.

EXPOSICIÓ INTERCOL·LEGIAL DE PLÀSTICA.
EXPOSICIÓ INTERCOL·LEGIAL DE PLÀSTICA.

    Hui, 29 de  Gener, ha tingut  lloc el muntatge de l’exposició intercol·legial de plàstica . Ens hem reunit els professors de plàstica dels sis col·legis de “Hermanas Franciscanas de la Inmaculada”. La temàtica  és “EL CIRC”,tots els treballs són dels alumnes de secundaria dels nostres col·legis,fets amb molta creativitat i entusiasme.

     L’exposició anirà passant per tots els centres per a que  pugam gaudir de les obres dels nostres artistes..desitgem us agraden.

Al col·legi d’Ibi, aquesta exposició arribarà el 10 de Juny.

ADÉU !!

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>