Interiorisme, disseny moble multifuncional. 2n ESO __TALLER DE DISSENY__

Interiorisme, disseny moble multifuncional. 2n ESO __TALLER DE DISSENY__
Interiorisme, disseny moble multifuncional. 2n ESO  __TALLER  DE  DISSENY__

    El moble ha estat creat per l’ésser humà com un element bàsic a posseir en determinats espais a fi de permetre més comoditat i utilitat. En aquest sentit, podem dir que objectes com ara bancs, cadires, taules i llits han d’haver estat els primers mobiliaris a ser construïts per l’home ja que ells compleixen funcions essencials dins d’un habitatge: permetre la alimentació i el descans de l’ésser humà. Després, apareixen altres mobles d’importància menor però encara interessants com l’escriptori, la biblioteca, taules de llum, armaris, robers i altres, complint cadascun d’ells la seva funció específica.
     Els nostres alumnes de disseny, després d’estudiar el mercat actual i nutrits d’interessants idees, han creat prototips de mobles multifuncionals, escritoris abatibles,sofàs multiuinció,bresols, taules, etc en fi propostes creatives que a qualsevol de nosaltres ens agradaría poder gaudir a  la nostra vivenda.

    A continuació  us mostrem aquestes propostes, desitgen us agraden !!!

 

 

 

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *