ANÀLISI DE LES FORMES – DIBUIX 4t ESO.

ANÀLISI DE LES FORMES – DIBUIX 4t ESO.
ANÀLISI DE LES FORMES – DIBUIX 4t ESO.

“LA FIGURA HUMANA” 4t ESO

Els nostres  alumnes més veterans de 4t d’ESO han començat el curs treballant el dibuix de la figura humana, han aplicat la tècnica del clarobscur amb barres de creta de colors, sanguina, carbonet … ens presenten dibuixos molt variats com   retrats  i personatges que ells han escollit.              De seguida us mostraré aquestos treballs per a que pugau veure com han quedat finalment.
Us agraden ?

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>