Disseny de logotips, 1r d’ ESO.

Disseny de logotips, 1r d’ ESO.
Disseny de logotips, 1r d’ ESO.

El primer treball fet pels alumnes de 1r d’ESO ,ha sigut el disseny de logotips amb diferents temàtiques, realitzats amb  diversos materials, aquest treball ens ha servit d’una primera presa de contacte amb el món de les arts plàstiques i el disseny. 

   Ens els propers dies us mostraré més creacions d’aquestos incipients artistes.

                                                                                                 Fins prompte !!!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>