LLENGUATGE AUDIOVISUAL-ANUNCIS PUBLICITARIS, 3r d’ESO.

LLENGUATGE AUDIOVISUAL-ANUNCIS PUBLICITARIS, 3r d’ESO.

DSCN0110El llenguatge audiovisual és un sistema de comunicació que integra elements visuals figuratius, esquemàtics o abstractes i elements sonors:música, sons, sorolls i silencis. L’ enquadrament és l’espai que capta l’objectiu de la càmera.El pla és un l’enquadrament des d’un lloc i un angle de visió determinats.Cada pla té un valor expressiu diferent  i es poden clasificar segons l’amplitud d’escena que inclouen. Doncs bé per a posar en pràctica tots aquestos  conceptes,els alumnes de 3r d’ESO,han fet la següent tasca, muntatge d’un anunci publicitari.Dintre d’aquestos anuncis els alumnes han utilitzat diferents plans com : El pla general,mitjà,mitjà curt,pla americà, primer pla i pla de detall.També angulacions de càmeracon com  són el picat i el contrapicat.

Els resultats con ara podreu veure, són molt dinàmics i divertits.

Desitge que us agraden !!!

 

Ivan Ponce,Esther Bornay, i Ana Carbonell 3ºB

María Castillo i Mireia Verdú 3ºA

Arantxa Pérez,Rebeca Berlanga i Ana García Juan.3ºA

Cristina Ferrero, Sandra López i Beatriz Carricondo.3ºB

Carla Juan, Marta Cortés i María Saavedra, 3ºESO B

Sheila  García i Laura Santonja 3ºA

Lucía Palau,Marta Palazón i María Mira.3ºB

Luis Bernabéu i Juan Lozano 3º B.

 

 

 

 

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *