La llum com a element d’expressió,el vidre i l’aigua. 3r d’ESO.

La llum com a element d’expressió,el vidre i l’aigua. 3r d’ESO.
La llum com a element d’expressió,el vidre i l’aigua. 3r d’ESO.

DSCN9881-horz (Medium)      DSCN9898 (Medium)-horz (Medium)    La llum modifica l’aspecte dels cossos, segons que siga blanca o acolorida,artificial o natural. Però l’aparença de les formes i els colors depén ,a més ,de la direcció, la qualitat i la intensitat de la llum. Els jocs de llum i de transparències que ofereixen el vidre i l’aigua permeten estudis molt interessants de clarobscur.

Els alumnes de 3r d’ESO, han treballat aquestos jocs de llum,aconseguint uns resultats molt interessants i creatius.

Segur que us agraden !!

 

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>