PROJECTE DE TECNOLOGIA(Construcció d’una “noria”)1r d’ESO.

PROJECTE DE TECNOLOGIA(Construcció d’una “noria”)1r d’ESO.
PROJECTE DE TECNOLOGIA(Construcció d’una “noria”)1r d’ESO.

Hola a tots,la setmana passada els meus alumnes de 1r d’ÉSO,van finalitzar el projecte de la sènia o “noria” que pertany a l’assignatura de Tecnologia,us mostre aquestos treballs tan visuals i acolorits per a que gaudiu tant com ells ho han fet.

Ha sigut divertit  i enriquidor veure les seves caretes quan la “noria” començava a girar.

Desitge us agraden!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>