EL LLENGUATGE DELS GESTOS, 4t d’ESO.

EL LLENGUATGE DELS GESTOS, 4t d’ESO.
EL LLENGUATGE DELS GESTOS, 4t  d’ESO.
 Els trets de la cara canvien amb els gestos i formen un complet  llenguatge no verbal, la simplificació del qual és molt útil  per a expressar  les  diferents emocions de les persones. El rostre de cada persona es modifica a través dels gestos, que són els que  el van modelant progressivament.
Els alumnes de Plàstica i Visual de 4t  han treballat els gestos mitjançant diferents fotografies que previament han realitzat entre ells,rostres de sorpresa, alegria ,tristor, ràbia i fàstic…  Els resultats són molt interessants i divertits.
Sabreu esbrinar i reconèixer als companys ?
 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *