TÈCNICA, LLAPISSERES DE COLORS,1r d’ESO.

TÈCNICA, LLAPISSERES DE COLORS,1r d’ESO.
TÈCNICA, LLAPISSERES DE COLORS,1r d’ESO.

lapices_colores_(3) (Medium)   Els  alumnes  de 1r d’ESO, abans que les classes finalitzaren per la situació de pandèmia que estem vivint, van  estar experimentant amb la tècnica  de les llapisseres de colors…és una técnica molt senzilla i complexa al mateix temps, ja que per a ells és un material que han utilitzat des de que són xicotets, però aquesta vegada hem intentat anar més lluny … no sols hem volgut emplenar el dibuix de bonics colors …a més a més hem creat diversos efectes  visuals com gradacions tonals, efectes  de  llum, esborranys per aconseguir tons clars…en fi, jutgeu vosaltres mateix aquestos treballs fets amb molta dedicació i entusiasme.

ESPEREM VEURE’NS PROMPTE!

US  ESTIME! M.jOSÉ.

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *