Antoni Gaudí, un creador d’espais.

Antoni Gaudí, un creador d’espais.
Antoni  Gaudí, un creador d’espais.

Antoni Gaudí(1852-1926)va ser un important arquitecte català. La seva obra s’enmarca en el modernisme,un estilartístic caracteritzat sobretot per l’ús d’elements decoratius i la introduccióde la línia corba en imitació de les formes de la natura.

Gaudí es va traslladar per a cursar els seus estudis d’arquitectura a la ciutat de Barcelona, on les seves primeres obres van estar influïdes per diversos estils, com el neogòtic el mudéjar i el barroc, fins a arribar a l’explosió del modernisme, en què va aconseguir implantar un estil propi, amb l’aplicació dels seus estudis sobre la natura i les formes reglades de la geometria, la utilització de totes les artsaplicades per a la decoració dels seus edificis i la recuperació per a l’ornamentació de l’antic mosaic transformat per ell en trencadís, convertit en una nova tècnica .

Després d’analitzar les diferents obres de Gaudí, els alumnes de 2n d’ESO,han interpretat la tècnica del trencadís , tan representativa i utilitzada per aquest meravellós i genial artista.

A continuació us mostre el resultat fet per aquestos genials artistes, desitge què us agraden tant com a mi!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *