DIBUIXANT LA PERSPECTIVA CÒNICA FRONTAL,4t d’ESO.

DIBUIXANT LA PERSPECTIVA CÒNICA FRONTAL,4t d’ESO.
DIBUIXANT  LA PERSPECTIVA CÒNICA FRONTAL,4t d’ESO.

Des d’un punt de vista geomètric, podem simular l’efecte visual de la perspectiva projectant els objectes tridimensionals sobre un pla (bidimensional) en l’anomenada perspectiva cònica, rep aquest nom pel fet que totes les línies de projecció parteixen d’un punt (a manera d’un con). Per aquest procediment, es poden obtenir imatges realistes.  Partint d’aquest punt els alumnes de 4t d’ESO han creat diferents composicions amb tècniques variades, a continuació us mostrem una xicoteta representació d’aquestos interessants treballs.

            Desitgen us agraden, fins prompte!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *