DISSENY TIPOGRÀFIC

DISSENY TIPOGRÀFIC
DISSENY TIPOGRÀFIC

CREACIÓ AUDIOVISUAL,1r d’ESO

   La composició o distribució harmònica de tots els elements  que componen una pàgina d’una publicació impresa s’anomena maquetació. El maquetador estructura les pàgines i les divideix en diferents espais mitjançant línies o caixes que serveixen per a insertar textos o imatges. La tipografia juga un  paper molt important en aquest camp en funció de la seua forma,estil i mida dels caracters.
Per això en el nostre taller  els alumnes de 1r d’ESO, han realitzat diversos abecedaris tant manuals com digitals,depenent del camp del disseny gràfic al que va dirigit, com per exemple publicacions infantils i juvenils .

Tots nosaltres vos mostrem aquestos dissenys.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *