Benvinguts al nou curs escolar !!! -Plàstica i visual, 1r ESO-

Benvinguts al nou curs escolar !!! -Plàstica i visual, 1r ESO-
PLÀSTICA I VISUAL. DISSENY DE LOGOTIP.Començarem ensenyant-vos els primers exercicis pràctics que els alumnes de 1er d’ESO han realitzat. Es tracta del disseny de logotips per als lavabos d’un centre escolar,aquest treball pertany a la matèria de Plàstica i Visual.A continuació us mostrem els dissenys més divertits, fixeu-vos bé ja que proximament aquestos logotips es vereu a les portes dels lavabos del nostre col·legi.

Esperem us agraden. Fins prompte!!!

Mª Jose

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>