Taller de Disseny, curs 2012-2013 (2n ESO).

Taller de Disseny, curs 2012-2013 (2n ESO).

TALLER DE DISSENY – CURS 2012-13.

A continuació us presentaré als alumnes que aquest any formen la promoció 2012-13 del “TALLER DE DISSENY” de 2n d’ESO.

Inicialment hem treballat el DISSENY GRÀFIC, concretament els logotips, cada alumne ha creat el seu logo personal resaltant el nom,cognoms o bé les seues aficcions, en fi el disseny de la seva pròpia persona reflectit en un logotip, ha sigut divertit i veritablement molt creatiu.
Espere gaudiu de les creacions d’aquestos incipients dissenyadors.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>