DISSENY DE PUNTS DE LLUM, TECNOLOGIA 1r ESO.

DISSENY DE PUNTS DE LLUM, TECNOLOGIA 1r ESO.

2013-06-25 10.36.01 (Medium)Hola, després de passat el sopar d’AMPES, l’espectacular festival dels alumnes, la graduació de 4t d’ESO… em decideix a avaluar l’últim projecte dels alumnes de 1r d’ESO de Tecnologia, amb la sorpresa de trobar-me amb llàmpares modernes,originals i divertides, amb un funcionament perfecte de totes.

ENHORABONA  A  TOTS !!!  I  GRÀCIES PER LA VOSTRA TASCA I DEDICACIÓ EN L’ÚLTIM ESLABÓ DEL CURS .

 BON  ESTIU !!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>