Aplicació perspectiva cònica frontal.

Aplicació perspectiva cònica frontal.

DSCN3915 (Medium)Per finalitzar  el curs els alumnes de 4t d’ESO han treballat la perspectiva cònica frontal i obliqua,després de fer diverses  làmines i traçats hem acabat fent una interpretació lliure d’un espai amb perspectiva cònica frontal utilitzant diverses tècniques .

Han sigut dies carregats de treball, festival, preparació per a la graduació… em fi molta feina però al cap i la fi  tot  ha eixit molt però que molt bé, així que gràcies a tots  vosaltres per la vostra dedicació.

                                                                                          BON  ESTIU !!!

DSCN3920 (Medium) DSCN3919 (Medium) DSCN3917 (Medium) DSCN3916 (Medium) DSCN3915 (Medium)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *