EL CÒMIC 1r ESO

EL CÒMIC 1r ESO
EL  CÒMIC       1r  ESO

DSCN6377 (Medium)   El  còmic és un mitjà d’expressió en què s’integren la imatge i el text.Les històries s’estructuren a partir de vinyetes ,els elements bàsics de les quals són :el text escrit en les bafarades o globus eldecorat i els personatges.

  En aquest treball els alumnes  han creat personatges per mitjà de taques de tinta o d’aquarel·la , després han inventat una historia i han dissenyat el còmic, els resultats són molt originals  i divertits. Veritablement en aquest treball els alumnes han mostrat tota la seua creativitat i imaginació.  A continuació us mostre els còmics  i als seus creadors.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>