Taller de disseny, “MUESTRARI DE TEIXITS”, 2n ESO.

Taller de disseny, “MUESTRARI DE TEIXITS”, 2n ESO.
Taller de disseny, “MUESTRARI DE TEIXITS”, 2n ESO.

  El dissenyador tèxtil idea i crea teixits que serviran per a la confecció de peces de vestir, accessoris, per a la decoració de la llar i teixits tècnics per a la indústria en general i per al transport.

Aquest professional coneix les possibilitats de les matèries bàsiques (cotó, lli, llana i seda), les diferents tipologies de fils i fibres (naturals, químiques, sintètiques i artificials); els tipus de teixits i les seves construccions, per calada, per trama i ordit, i acabats. Amb tot això, defineix i dissenya, conjuntament amb el teòric o arquitecte del teixit, les noves col·leccions i defineix la seva estètica visual, tàctil, de caiguda i tècnica.

És un professional amb una especial capacitat d’anàlisi de les tendències de la moda i estils del mercat.

A continuació us presentem els muestraris  creats per les alumnes del taller de disseny, hi ha gran varietat ja que cada catàleg ha sigut pensat amb un fi concret… roba per a casa, mocadors,sabatilles…

Desitgem us agraden !!!

 

 

 

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>