Les Catalinetes

DSCN4111

Un any més, «Les Catalinetes» hem celebrat al cole.

Tots els alumnes de infantil i primer i segon cicle de primària van gaudir de una vesprada molt divertida. Amb el llaç al cap les xiques i el llacet al coll els xics, tots ens vam possar la motxilla a l’esquena i vam fer una xicoteta excursió visitant diferentes parcs de la localitat.

Després de berenar i jugar amb els nostres companys, ja era l’hora de tornar al cole.

Va ser una vesprada de jocs i rises que esperem tornar a repetir l’any que ve.

Per cert, els nostres companys de secundària, tampoc van voler perdre l’oportunitat de festejar aquest día i de tornar, per uns moments, a recordar la seua infància, aixina que tots ells, també es van possar els seus llacets al cap i van immortalitzar eixe moment.

Ací, teniu la mostra del que va ser la vesprada d’ahir.