EXPOSICIÓ INTERCOL·LEGIAL DE PLÀSTICA.

                                                L’ART  ÉS  SOBRETOT  UN  ESTAT  DE  L’ÀNIMA.

                                                                                                                                             Marc Chagall.

Un any més arriba l’art a les nostres escoles.Són molts els temes abordats any enrere any…La natura,La ciutat, Les màscares,El circ i enguany Els colors. Cada  col·legi ha treballat un color, Alzira el morat,Torrent el roig, Sumsi el verd, Grao el blau,Valencia el groc i Ibi el taronja.

Hui tots els professors de plàstica  dels nostres centres ens hem reunit per fer el muntatge i inaugurar aquesta exposició intercol·legial preparada pels  alumnes ,carregats d’entusiasme i molta, molta creativitat.

Tots hem gaudit veient els treballs , sempre ens resulta molt enriquidor, no sols per a nosaltres, els professors,sinó també per a vosaltres, alumnes i famílies. Desitgem us agrade tant com a nosaltres.

Com ja he dit aquesta exposició que inaugurem a Ibi, la podreu veure fins al proper 6 de Febrer, ja que després viatjarà arreu de tots els centres, de la congregació de franciscanes

Sols em queda mostrar-vos aquestes meravelloses obres d’art i com no,  agrair als meus companys, Marián, Lidia, Esther,Alejandro i Yolanda. Gràcies per acompanyar-me i fer aquest dia inoblidable.

Fins prompte !!!