PLÀSTICA I VISUAL, 4t d’ESO «PINTURA MURAL»

 Hola a tots i a totes, els alumnes de 4t d’ESO, dintre de l’assignatura de Plàstica i visual, han treballat la pintura mural i què millor que practicar aquesta tècnica en viu i en directe, per a dur a terme aquesta iniciativa hem escollit l’edifici d’infantil. La idea de tots els alumnes era fer un disseny atractiu als seus usuaris,els més xicotets del col·legi.Tots vam coincidir en el següent: un paissatge idíl·lic amb un fons aquàtic ple de corals,peixets,simpàtics polps i com no fins una preciosa sirena. però això no acaba ací, també un altre mural amb papallones, arbres multicolors i bonics pardalets,en fi un regal per als nostres ulls, ple d’alegria i molt, moltíssim  color.  A més a més també  hem volgut pintar a terra jocs tradicionals que ens recorden la nostra infantesa, com un bonic sambori, un circuit de xapes i un camp de futbol, també  per a fer emocionants partits  amb xapes.   Han sigut uns dies molt divertits, amb molta calor i moltes rialles.. A continuació us deixem un xicotet resum d’ aquesta experiència tan gratificant per a tots. I el més important: donar  les gràcies i l’enhorabona a tots els artistes que han participat en aquest projecte tan bonic i enriquidor per a tots.

                                                                                                    GRÀCIES!

  Desitgem gaudiu tant com ho hem fet nosaltres!