UNA VISITA MELÒDICA

00

Comença el curs amb alegria i moltes ganes de veure als nostres companys. És el mateix sentiment que tenen els nostres companys de l’orquestra Simfònica!

Un any més ens han visitat per a recordar-nos i presentar-nos els seus instruments de corda.

Durant la jornada del divendres 22 de Setembre els mestres de Violí, guitarra i Violoncel ens van fer passar una estona amena i lúdica amb els seus instruments, a tots els alumnes del centre on vam poder gaudir de tocar i provar-los.

També vam tindre l’oportunitat de veure als nostres companys d’aula que ja estaven tocant algun d’aquests instruments en cursos passats i van ser ells els que ens van donar l’oportunitat d’escoltar els seus avantatges durant aquests cursos passats.

Moltes gràcies a L’Orquestra Simfònica d’Alcoi per donar-nos una nova oportunitat de tornar a poder interactuar amb la música