Carnestoltes 2018

Un any més els alumnes de “San Juan y San Pablo”, han realitzat la cercavila per celebrar la festa de Carnestoltes. Una trobada plena de balls, danses i disfresses molt variades i originals en la que han desfilat pel voltant del centre. Tot aquest luxe per als sentits va estar amenitzat per una gran BATUCADA formada per mares i pares d’alumnes del nostre col·legi que amb molt bon ritme i gran sonoritat ens van acompanyar. Al matí tots els alumnes del centre van gaudir de bambes i xocolatines que es van repartir, per agafar energia per a la cercavila.

A continuació us deixem el vídeo de la cercavila i una bona col·lecció de fotografies perquè recordeu aquests moments tan divertits per a tothom, desitgem que us agraden.

Des d’ací donem les gràcies a la gran quantitat d’assistents de familiar a l’acte, acompanyant-nos un any més al Carnestoltes.