I Jornada de Jocs d’estratègia en Secundària

De tots és sabut que els jocs d’estratègia, tipus escacs, fomenten els aspectes intel·lectuals i recreatius al mateix temps que afavoreixen la socialització i el respecte per les pautes i les normes entre els que ho practiquen.

Per aquest motiu, els dies 26 i 27 de març, hem organitzat la I Jornada de Jocs d’estratègia en la que han participat els alumnes del primer cicle de secundària.

Ha estat tot un èxit i de segur que el proper curs tornarem a repetir l’experiència.

Seguir Informado:

Si está interesado en recibir, sin ningún compromiso, información de los tiempos de matrícula y que le mantengamos avisado por correo, tan solo tiene que darse de alta en el siguiente formulario y te mantendremos informado cuando se produzcan cambios.

Un lugar especial para aprender y crecer.