PLÀSTICA I VISUAL 4t i 1r d’ESO, «Emplenant de color el nostre col·legi».

pageLa setmana passada els alumnes de Plàtica i visual 4t d’ESO,van pintar un xicotet mural exterior  amb temàtica dedicada al projecte dels»HORTS ESCOLARS  ECOLÒGICS» (ONG, PETJADES I ECOSOL),al mateix temps els alumnes de 1r d’ESO es van unir per emplenar de color les escales de pujada al bonic hortet escolar  que amb tanta cura cuiden els alumnes de primària i del que ja hem pogut  gaudir dels seus fruits.

Tamé hem volgut alegrar amb bonics colors i formes els  escalons situats davant de les classes dels més xicotets del col·le, la veritat ens hem quedat amb ganes de seguir però l’estiu ja està ací i és temps per a gaudir i carregar energies per al proper curs, per al que ja estem preparant nous reptes i bonics i enrriquidors projectes.

A continuació us deixem una xicotera mostra dels dies tan divertits que hem passat emplenant de colors el nostre col·legi.

Desitgem que us agrade!

                                             BON ESTIU PER A TOTHOM!