IMPLANTACIÓ D´UNA ESCOLA DE MEDIACIÓ ESCOLAR ENTRE IGUALS “EQUIP M” (Mediació i convivència escolar)

Al llarg del mes de setembre, professorat del centre dels diferents etapes educatives ha participat en un curs de mediació impartit per diversos professionals especialitzats en l´ámbit de la mediació i resolució pacífica dels conflictes.

Paral.lelament hem informat l’alumnat  de Primària i Secundaria en relació a l´escola de mediació que volem començar amb tots els que voluntàriament vullguen formar part.

En breu començarem la formació dels alumnes que finalment han decidit ser part important d´aquest projecte que amb tanta il.lusió comencem a construir. De moment hem tingut una boníssima resposta per part de l´alumnat el que ens fa seguir amb força i ganes dintre dels actuacions dirigides a la millora de la convivéncia escolar.

Esperem seguir informant en breu de les diferents activitats que tenim intenció de fer dintre de l´ escola que aquest any estem implantant al nostre col.legi.

Agrair al equip “De tu a tu”, les seues ensenyanses que ens emportem, la passió que ens han contagiat i la qualitat humana que desprenen. Seguirem amb ells. El camí acaba de començar.

Gràcies Enri, Chari i Mario per part dels professors que hem participat en aquesta formació i de tot el centre per acompanyar-nos en aquesta aventura.