Caminar en família. Bellús-Cova Negra

El diumenge, amb un oratge espectacular, hem realitzat la primera excursió de la campanya «caminar en família».
Hem disfrutat del recorregut pel costat del riu Albaida, fins arribar a la Cova Negra, important jaciment del Paleotític, al que s’han trobat restes de homo neandertalensis. Amb les explicacions de Sarri i Salva que ens han informat en tot moment dels aspectes més curiosos del paratge, que, per cert, estava espectacular amb els colors de la tardor. Com sempre vos donem les gràcies, i vos esperem a la pròxima excursió.

Seguir Informado:

Si está interesado en recibir, sin ningún compromiso, información de los tiempos de matrícula y que le mantengamos avisado por correo, tan solo tiene que darse de alta en el siguiente formulario y te mantendremos informado cuando se produzcan cambios.

Un lugar especial para aprender y crecer.