La Castanyera

Amb l’arribada de la tardor ha aplegat el temps de les castanyes. El passat dimarts, els xiquets d’infantil de 3, 4 i 5 anys del nostre col·legi i junt amb els alumnes de primer i segon de primaria, van gaudir un any més de la visita de la «Castanyera», que amb l’ajuda de les mares, va il·lusionar els xiquets, primer amb un contacontes i després amb les tradicionals i suculentes castanyes torrades!

Gràcies a totes les mares que han col·laborat, perquè una vegada més han fet que aquesta tradició plene de goig als nostres alumnes més xicotets.

Seguir Informado:

Si está interesado en recibir, sin ningún compromiso, información de los tiempos de matrícula y que le mantengamos avisado por correo, tan solo tiene que darse de alta en el siguiente formulario y te mantendremos informado cuando se produzcan cambios.

Un lugar especial para aprender y crecer.