PINTURA MURAL, 4t ESO

Com a projecte de fi de curs, dintre de l’assignatura de plàstica i visual, els alumnes han treballat la pintura mural a l’exterior. El mural està ubicat a la paret de la pinada del nostre centre, i la temàtica d’aquest està centrada als diferents coneixements: ciències, lletres, música, arts i tecnologia, directament lligats amb els elements més rellevants de la natura, donant prioritat als colors vius i intensos.

Hem passat dies divertits fent allò que més ens agrada…crear!

Hem compartit rialles i bons moments per deixar al col·legi que ens ha vist crèixer, la nostra emprenta.

Des d’ací vull agrair a tots els alumnes que han participat i també la gran col·laboració de les nostres benvolgudes exalumnes Elena i Ana Carbonell, que es van oferir a ajudar-nos en en la realització d’aquest bonic mural.

Per altra banda, els alumnes de l’optativa de 1r d’ESO també han pintat un xicotet mural, situat a la paret de les aules de secundària. Aquest mural barreja paraules que expressen tot el que vivim al nostre col·legi, en les diferents llengues: valencià, castellà, anglès i francés. Hem gaudit moltíssim!

Gràcies de cor a tots i a totes!

Us desitge un bon i feliç estiu!

Pintura mural 4t d’ESO

Pintura mural 1r d’ESO