PINTURA MURAL ,4t d’ESO.

JUNTS FEM ESCOLA

Com a projecte de fi de curs, dintre de l’assignatura de plàstica i visual, els alumnes han treballat la pintura mural a l’exterior. El mural està ubicat a la paret del pati del nostre centre i a la porta d’entrada del col·legi, la temàtica del mural situat al pati és l’alfabet de la llengua de signes, donant visibilitat a l’educació inclusva. La temàtica de la porta són dos xiquets volant… damunt una llapissera amb moltes ganes de viure bones aventures al nostre centre,acompanyats per la frase»JUNTS FEM ESCOLA»

Hem passat dies divertits fent allò que més ens agrada…crear!

A conimuació us deixem una xicoteta mostra d’aquestos murals!

Des d’ací donem les gràcies als artistes de 4t d’ESO, de l’assignatura de plàstica i visual.

ENHORABONA ARTISTES!