Mila posa música al modernisme

Hui reservem un espai molt especial a la nostra pàgina web per rendir un sentit homenatge a Mila Martínez Ferrero, que actualment cursa 2º d’ESO.

Mila va nàixer amb una predisposició innata cap a la música. De fet, amb tan sols nou anys, la protagonista d’aquesta història va ingressà al conservatori d’Alcoi, i hui -com tots hem pogut comprovar alguna vegada- és una artista veritablement consagrada.

La seua connexió amb el piano, instrument que Mila toca, és tan sòlida i profunda, que quan els seus delicats dits acaronen la superfície de les tecles, sens dubte brota màgia. Coloristes i sentides notes entren lleugeres pels nostres sentits, embriagant-nos com el millor dels perfums.

En aquesta ocasió, Mila és de nou notícia per una raó que ens ompli de satisfacció. I és que la nostra preada alumna ha sigut elegida per interpretar la peça principal que sona de fons a un documental arquitectònic filmat a la ciutat d’Alcoi.

Rodejada per la majestuositat de la emblemàtica casa dels Escaló, actual seu del conservatori, i amb l’única companyia del seu piano, Mila fa sonar els primers acords, i així comença el inoblidable viatge pels imponents edificis modernistes de la localitat.

Des d’ací la nostra més sincera enhorabona a una persona meravellosa, que no sols ens ha captivat pel seu innegable talent, sinó per ser a més, un exemple d’humiltat, constància, i senzillés.

Gràcies Mila!

mila