“La llengua de signes: una llengua més”

A principis de maig es va convocar la primera edició del concurs de dibuix infantil “La llengua de signes, una llengua més” amb motiu del 14 de juny, Dia Nacional de les Llengües de Signes.
Els nostres alumnes de quart, cinqué i sisé aprofitant la unitat didàctica que es treballa a l’últim trimestre de quart com a coneiximent d’altres còdigs a l’assignatura de música, també han participat. Amb obres d’art meravelloses i plenes de grans sentiments.
Peques signant, Pedro i el gegant de les barreres, molt dactilològic i diccionaris de llengua de signes han sigut els protagonistes de molts d’estos dibuixos.
Les obres han estat exposades al centre de València de Fesord on tots aquells que han anat a visitarles amb l’opinió de membres del patronat de la fundació Fesord han decidit que dos dels nostres alumnes foren els guardonats de les seues categories.

ENHORABONA A :
Mar Mira Pérez. 4t curs de primària i a Santi Millán Pérez. 6E curs de primària.