CERCAVILA DE CARNESTOLTES 2016 «Sanchis Banús» i «San Juan y San Pablo»

IMG_7067 (Medium)-horz

El passat dijous,4 de febrer, tots nosaltres ,amb els  companys del col·legi «Sanchis Banús»vam celebrar una divertida i entranyable cercavila pels carrers del casc antic d’Ibi.Vam poder gaudir de la diversitat i originalitat de les disfresses resaltant el gran colorit i creativitat de tots els membres del «Sanchis Banús»que ens van representar un meravellós fons marí amb els seus mariners inclosos. Tot aquest luxe per als sentits va estar amenitzat per una gran «TAMBORADA»formada per  mares i pares d’alumnes del nostre col·legi que amb molt bon ritme i gran sonoritat ens van acompanyar.

A continuació us deixem el vídeo de la cercavila i una bona col·leció de fotografies per a que recordeu aquests moments tan divertits per a tothom, desitgem que us agraden.

FINS EL PROPER ANY!

GRÀCIES A TOTS !

IMG_7067 (Medium)