Final de curs 4t ESO – Port Aventura

ALP 4 dia

Ja estem a casa després d’uns dies intensos, plens d’anècdotes divertides i moments molt emotius. Després d’una important matinada, ens vam despedir del nostre hotel i vam emprendre el viatge camí a Port Aventura. Encara que molt esgotats, vam carregar les piles a l’autobús i vam entrar al parc ansiosos per aprofitar al màxim les atraccions, espectacles, desfiles, etc. Al finalitzar la vesprada, ja sols ens quedava realitzar el camí de tornada a Ibi.

Ha segut una experiència molt gratificant i inoblidable ja que, tant els alumnes com els professors, hem pogut conviure, conèixer-nos i passar uns dies rodejats de rialles i diversió, sense oblidar llàgrimes de nostàlgia per eixe últim viatge de despedida dels alumnes que tants anys han passat junts.

Des del vostre col·legi, tot l’equip que treballem en ell i, en especial els professor que hem tingut el plaer d’acompanyar-vos, vos donem les gràcies pel meravellós viatge que hem realitzat i els dies que hem passat junts que d’assegurança costarà oblidar  

GRÀCIES A  TOTS  ELS ALUMNES DE 4t D’ESO !                ISABEL, SUSANA I SALVA