INTERPRETACIÓ NADALENCA. Anem de concert!

El passat dia 16 de desembre va tenir lloc el VIII Concert de Nadal i Reis de l’Associació de Reis Mags de Ibi al qual va assistir el nostre centre.

Amb un assaig previ amb la banda de música durant el dissabte de matí, per a preparar el que seria la nostra actuació per a la vesprada, vam interactuar amb els músics i descobrirem que hi havia molts companys del cole allí assentats al faristol.

Fou tot un èxit de participació, on vam passar una vesprada especial i vam disfrutar d’un concert ple de curiositats i noves experiències. A la segona part del concert ens va tocar a nosaltres, després d’escoltar les dues marxes presentades al “VII Concurs Internacional de Composició de Marxes per a Cavalcada de Reis Mags 2018”.

Alumnes de quart de primària amb l’ajuda d’alguns dels nostres companys de sisé vam interpretar la nadaleta popular “Arre Borriquito” que amb molt de gust ens va arreglar Vicente Juan Sanoguera Rubio perquè poguérem tocar-la i acompanyar a la banda amb els nostres instruments orff. Moltes gràcies Vicent!

Enhorabona un any més als alumnes per la seua grandíssima interpretació! Eu estat impecables!